Månadsbrev

Vi gör nu ett omtag för denna sida och påbörjar i November 2016 produktionen av ett Månadsbrev som ska publiceras här en ggr/ månad.

Läs hela inlägget »
Den här veckan lägger vi focus på att lära oss visitering av häst inför stundande kurser på travet i Bollnäs.
Feber, puls, hårrem, hud, slemhinnor, hovstatus och hull var några av de saker vi gick igenom. Bästa förevisnings pållen var ju Kulltorps Isak som fick statuera exempel på en ponny med något överhull.
Nyttigt och lärorigt och Isak go å glad kexchoklad!
Rapportör:  Pernilla Jensen

Läs hela inlägget »

Tack vare Naturlära fick vi chansen till ett par veckors praktik hos välrenommerade dressyrryttaren  Sune Hansen i Danmark.  www.sunehansen.com
Vi har ridit på fantastiska hästar här i Danmark och som tävlat upp till ST:George. Så otroligt lärorikt, vi har lärt oss massor bara på den här korta tiden.
Hoppas ni alla hade en bra julafton. Jag (Nicole ) och Nattis hade det hur bra som helst! Så mysigt!

Läs hela inlägget »

Nicole och Nathalie hälsar att det trivs så himla bra i Århus och lever "lyxliv" Här är det Nicole som nöter galoppombyten på ST:George häst;)

Läs hela inlägget »

.Idag har jag och Nattis varit och sett Justin's nya film BELIEVE i Århus. Inte nog med att vi blir bjuden på restaurang och får bo här, nu bjöd dem även på bio. Vet inte om jag är så sugen på att åka hem;)

Läs hela inlägget »


Inte lätt att vara liten i Sune's stall när alla hästar är över 1,70m- Nathalie Lättman

Läs hela inlägget »

Nicole och Nathalie låter meddela att det är helt underbart i Århus.
Fantastisk miljö och underbara hästar, här har Nicole hittat en "röd" valack som kanske ger lite hemlängtan till hennes egen Deira..
Tjejerna har redan hunnit vara på Vilhelmsborg på internationella hopptävlingar, men det är misnt lika spännande att titta på ridning i det "egna" ridhuset.. På dagarna får de dock vara vanliga shit-plockers;)

Läs hela inlägget »

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.